Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

18 TÜRK SANATÇI IMMAGINA ARTE’DE

İstanbul Marjinart Gallery, 18 sanatçısı ile İtalya’da modern ve çağdaş sanat fuarı IMMAGINA ARTE’de.. İtalya’nın Reggio Emillia kentinde, büyük ve köklü sanat fuarlarından biri olan Immagina Arte Modern ve Çağdaş Sanat Fuarı, 21-24 Ekim 2011 tarihlerinde, on üçüncüsü gerçekleştiriliyor. Sosyal ve kültürel canlılığının yanı sıra bir endüstri, ticaret ve fuar kenti olan Reggio Emilia, fuar zamanı İtalya’nın ve Avrupa’nın birçok ketinden gelen sanat meraklılarıyla dolup taşıyor.

Immaginarte’ye İstanbul’dan Marjinart Gallery, 18 modern ve çağdaş sanatçısıyla tek Türk galerisi olarak katılıyor. Fuarda Avrupa’nın tanınmış, sanat tarihine kaydolmuş birçok sanatçının eserleriyle birlikte, Marjinart standında Türk sanatçılarının da eserleri sergilenecek. Katılan sanatçılar; AYDIN MUŞKARA, AYLİN MENEKŞE, AYSEL GÖZÜBÜYÜK, AYTEN MUNGAN, BANU TARHAN, BELGİN ŞAHİN, CANDAN KARAN, DERYA BARDAKÇI, DİLEK TALU, ECE KAZAN, FUNDA TARAKÇIOĞLU, GÖNÜL NUHOĞLU, PANDORA, SENEM DEMİRHAN, SEVGİ ÇAĞAL, SİBEL KASAPOĞLU, SİBEL TETİK ve SUNA TÜFEKÇİBAŞI. Sanatçı ve eser seçimini Marjinart ile birlikte fuarın sanat danışmanı kendisi de ressam olan Renzo Mezzacappo yaptı.

“Sanatçılarımızın, dünyanın önemli kültür sanat merkezlerinde eserlerini sergileyebilmeleri, dünya sanatıyla rekabet edebilmeleri için gayret gösteren İstanbul Marjinart Gallery’nın girişimleri ve Roma Neoart Gallery ile yapmış olduğu işbirliği çerçevesinde 18 sanatçımız Avrupa’nın en köklü ve prestijli fuarlarından birinde eserlerini sergileme imkânı buldular. Bu fırsat ile sanatçılarımızın Avrupa sanatıyla rekabet edebilir ve aynı pazarda var olabilir düzeye eriştiği anlamına gelir ki bu hem sanatçılarımızın vizyonunu, sanatını geliştirir, hem de genel anlamda ülkemiz sanatına olumlu yansımaları olur. Birçok galeri ve küratörle tanışma, ülke sanatını tanıtma fırsatı aynı zamanda Avrupa’dan ülkemize sanat akışını da sağlayacaktır.”
Marjinart Ajans Yöneticisi - Handan Terzioğlu


SH  15.10.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.