Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SESSİZLİK ÇEMBERİNİ KIR!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), TRT1 Küçük Hanımefendi dizisi ve Citymag Dergisi işbirliği ile gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı, "Sessizlik Çemberini Kır!" adlı fotoğraf sergisi, yarın saat 19.00'da TGC Basın Müzesi'nde açılıyor.

Küçük Hanımefendi dizisi oyuncuları; şiddete uğrayan kadınlara ve çocuklara, sessizlik çemberini kırarak, kendilerine tanınan kanuni haklarını kullanmaları yönünde mesajlar vermeyi hedefledikleri sergi için, Citymag Dergisi ekibi ile işbirliği yaptılar. Temalı makyaj tekniği ile hazırlandıkları fotoğraf çekimlerinin ardından, sergi için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile biraraya gelen Küçük Hanımefendi ekibi, kadına yönelik şiddete karşı yürütülen diğer kampanyalara da destek veriyor.

Serginin açılışında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Sekreter Sibel Güneş, Küçük Hanımefendi Dizisi (ATYAPIM) adına da oyuncu Derya Alabora birer konuşma yapacaklar.

bm@tgc.org.tr


SH  24.11.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.