Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

MALATYA FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Malatya Film Festivali ödülleri dün gece düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. 'Gelecek Uzun Sürer' altı ödülün üçüne değer görüldü.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Malatya Film Festivali’nde ödüller dün gece düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi. Özcan Alper’in yönetmenliğini yaptığı ‘Gelecek Uzun Sürer’ altı dalda verilen ödüllerin üçünün sahibi olarak festivale damgasını vurdu. Yapım, en iyi film, yönetmen (Özcan Alper) ve müzik (Mustafa Biber) dallarında ödüle değer bulundu.

Semir Aslanyürek, Şenay Aydemir, Eylem Yıldız, Serdar Orçin ve Sevilay Çelenk’ten oluşan Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisi, erkek oyuncu dalında ‘Mar’ filmindeki performansıyla Volga Sorgu’yu, kadın oyuncuda ise ‘Unutma Beni İstanbul’un ‘Neredeyse’ adlı bölümünde rol alan Salima Hamed’i en iyi olarak belirledi. En iyi senaryo ödülü ise ‘Saklı Hayatlar’ın senaristi ve aynı zamanda yönetmeni olan Haluk Ünal’ın oldu. Ayrıca ‘Mar’ filmi ‘Jüri Özel Ödülü’nün yanı sıra SİYAD Ödülü’nün de sahibi oldu.


AA  25.11.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.