Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘TITANIC’ 3D OLARAK GERİ DÖNÜYOR

James Cameron'ın yönettiği Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet'in oynadığı ''Titanic'' filmi, gelecek yıl 6 Nisan'da 3 boyutlu versiyonuyla bir kez daha sinemaseverlerle buluşacak.

Paramount Pictures, Twentieth Century Fox ve Lightstorm Entertaınment iş birliğiyle James Cameron'ın yönettiği Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet'in oynadığı ''Titanic'' filmi, 3 boyutlu versiyonuyla sinemaseverlerle buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, hikayesiyle efsaneye dönüşen ''Titanic'' gemisi, batışının 100. yılı dolayısıyla gelecek yıl 6 Nisan'da 3D olarak yeniden vizyona girecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Cameron, şunları kaydetti:
''Titanic'i dev perdede görmemiş yeni bir jenerasyon var. Bu izleyeceğiniz, daha önce görmediğiniz, dijital olarak 4K'da yeniden yapılmış, itina ile 3D'ye aktarılmış bir film olacak. Duygusal bütünlüğü korunmuş, ama çok daha güçlü görüntülerle desteklenmiş hali eski hayranları ve ilk kez izleyecek olanlar için efsanevi bir deneyim olacak.''


AA  10.12.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.