Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ALTIN LALE İÇİN BAŞVURU ZAMANI

Bu yıl 31’incisi gerçekleştirilecek olan İstanbul Film Festivali’nin başvuruları 3 Şubat 2012 tarihine kadar devam edecek. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 31 Mart-15 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde, ‘Altın Lale Ulusal Yarışması’ jürisinin seçeceği en iyi filme 150 bin TL ödül verilecek. En iyi yönetmenin 50 bin TL, en iyi kadın ve erkek oyuncunun ise 10 biner TL’lik ödülün sahibi olacağı yarışma kapsamında, en iyi senaryo, en iyi kurgu, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi özgün müzik dallarında da ödüller verilecek.

Yarışmaya katılacak filmler arasından Onat Kutlar anısına verilecek jüri özel ödülünü kazanan filmin yönetmenine, bir sonraki filminin yapımında kullanılmak üzere Efes Pilsen tarafından 30 bin dolar verilecek. Yapımcı Zeynep Özbatur Atakan, yönetmen Semih Kaplanoğlu, sinema eleştirmeni Esin Küçüktepepınar ve oyuncu Serra Yılmaz’dan oluşan danışma kurulunun üyelerinden sinema eleştirmeni Atilla Dorsay, bu yıldan itibaren ‘Danışma Kurulu Onur Üyesi’ olacak. Son yıllarda artan belgesel sayısı göz önüne alınarak, festival bünyesinde bu yıldan başlamak üzere bir ‘Belgesel Danışma Kurulu’ oluşturuldu.


SH  19.12.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.