Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BERLİN FİLM FESTİVALİ’NDE TÜRKİYE SİNEMASI

Emin Alper'in yönettiği 'Tepenin Ardı' ve Reis Çelik'in yönettiği 'Lal Gece' 09-19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek 62. Berlin Film Festivali'nde gösterilecek.

Berlin Film Festivali Forum bölümüne seçilen Emin Alper’in yönettiği, Tamer Levent, Reha Özcan, Mehmet Özgür, Berk Hakman’ın rol aldığı "Tepenin Ardı" filminin gala gösterimi 10 Şubat'ta, Generation bölümünde gösterilecek Reis Çelik'in yönettiği İlyas Salman ve Dilan Aksüt'ün başrollerini paylaştığı "Lal Gece" filminin galası ise 11 Şubatta gerçekleşecek.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Berlin Film Festivali kapsamında düzenlenen Avrupa Film Pazarı’nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla bir Türkiye standı açılacak. Standın yönetimini Ankara Sinema Derneği üstleniyor.

Türkiye Standı’nda yapımcı, yönetmen, dağıtımcı, festival yöneticisi, sinema işletmecisi, uluslararası sinema kuruluşlarının temsilcileri vb kişilere ülkemiz sineması hakkında bilgi verilecek. Dağıtılan uzun ve kısa metrajlı filmler ve standa gelen kişilerin istekleriyle ilgili olarak festival bitiminde bir rapor hazırlanacak ve sinema sektörüne dağıtılacak.


Cumhuriyet  5.02.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.