Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

PİYANİST BURÇİN BÜKE BORUSAN MÜZİK EVİ’NDE

Borusan Müzik Evi, bu akşam Türkiye'nin besteci ve piyanistlerinden Burçin Büke'yi ağırlayacak. Sanatçının "Gözbebeğim" albümünden parçaları seslendireceği konserde Büke'ye, saksafonda Yahya Dai, kontrabasta Volkan Hürsever ve davulda Deniz Dündar eşlik edecek.

Bundan önce Clavissimmo, Personal Touch, It’s Time, Mozart for Babies, Haydn for Babies, Secret Garden ve Chopin gibi başarı kazanan albümleri kaydetmiş olan Burçin Büke, bugüne kadar bestelediği eserlerden bir seçkiyi “Gözbebeğim” albümüne kaydetti.

Büke, Borusan Müzik Evi’ndeki konserinde albüm için bir araya gelen sanatçı dostlarıyla birlikte sahnede olacak. Büke’nin bu albümünü yakın dostu Kürşat Başar şöyle tanımlıyor:
“Hissedilmiş sözcükler gibi, hissedilerek çalınan notalar da bizi alıp bir yerden bir yere götürür. Burçin Büke’nin son albümünü dinlerken aklıma ilk gelen bu… Kimi zaman Side’nin gün batımından kuzeyin beyaz gecesine, kimi zaman buradan çocukluğa bir yolculuk… Bir piyanist ve bestecinin farklı coğrafyalara ve kendi içine, geçmişine yaptığı yolculuk… O yüzden onu besleyen farklı müzikal etkileri bir araya getiren özel bir albüm olmuş Gözbebeğim. Bir ustalık dönemi albümü…”

Borusan Müzik Evi’ndeki konser saat 21.30’da başlıyor.


Cumhuriyet  11.02.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.