Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

5 YENİ FİLM GÖSTERİMDE

Bu hafta sinemaseverleri 5 yeni fim bekliyor.
İki ünlü oyuncu Nicole Kidman ile Hugh Jackman’ı buluşturan “Avustralya” sinemalarda. Fatih Ürek ile Aysun Kayacı’nın baş rolünü üstlendiği “Şeytanın Pabucu” izleyiciyle buluştu. 12 Eylül askeri harekatı döneminde yaşananları konu alan “Yağmurdan Sonra” vizyona girdi. “Bolt” ile “Taşıyıcı 3-Transporter 3” haftanın diğer yeni filmleri...
Sinemalara 5 yeni film geldi. Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle...

“Avustralya-Australia”
Beyazperdenin iki ünlü oyuncusu Nicole Kidman ile Hugh Jackman’ı buluşturan “Avustralya-Australia” sinemalarda. Yönetmenliğini Baz Luhrmann’ın üstlendiği filmde, Kidman ile Jackman’ın rol arkadaşları Jack Thompson, David Wenham, Bryan Brown ve Bruce Spence. Film, 2. Dünya Savaşı öncesinde geçiyor.

“Şeytanın Pabucu”
Fatih Ürek ile Aysun Kayacı’nın baş rolünü üstlendiği “Şeytanın Pabucu” izleyiciyle buluştu. Turgut Yasalar ile Hilal Bakkaloğlu’nun yönettiği film, ilerlemiş yaşına rağmen yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda ve altılı ganyanda para kaybederek geçiren Burhan’ın (Fatih Ürek) trajikomik hikayesini anlatıyor.

“Yağmurdan Sonra”
12 Eylül askeri harekatı döneminde yaşananları konu alan “Yağmurdan Sonra” vizyona girdi. Görkem Turgut’un kamera arkasına geçtiği filmin oyuncuları Turan Özdemir, Pelin Batu, Nilgün Belgün ve Demir Karahan.

“Bolt”
“Bolt” adlı fantastik komedi türündeki animasyon, izleyiciyle buluştu. Chris Sanders’ın romanından beyazperdeye uyarlanan öykünün yönetmenliğini Byron Howard ve Chris Williams üstleniyor.

“Taşıyıcı 3-Transporter 3”
“Taşıyıcı 3-Transporter 3” adlı film, haftanın beşinci yeni yapımı. Olivier Megaton’un yönettiği filmin oyuncuları Jason Statham, Robert Knepper, François Berleand, Robert Mark Kamen, Natalya Rudakova, Robert Knepper ve Jeroen Krabbe. Aksiyon macera türündeki filmin senaryosunu Luc Besson ve Robert Mark Kamen kaleme aldı.


Sanatsal Haber  27.12.2008

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.