Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ARTEV SANAT GALERİSİ’NDE KARMA RESİM SERGİSİ

Sedef Yılmabaşar'ın akrilik kedileri ve Ahmet Oğraş'ın suluboya peyzajları Feneryolu'ndaki Artev Sanat Galerisi'nde sergileniyor. Yarın açılacak olan bu iki ressamlı sergi 31 Mart'a dek devam edecek.

Sergiye Sedef Yılmabaşar kedi temalı resimleriyle katılıyor. “Kedilerim bana ilham vermeye devam ettikleri sürece onların resimlerini yapmaya devam edeceğim” diyen Kedici Ressam Sedef Yılmabaşar, “Kedi” temalı resimlerinde duygularını renkler, dokular ve semboller ile ifade ediyor. Alıştığımız kedi formlarını puzzle tarzında stilize eden, sanatçı eserlerinde renkli armoniler sunuyor.

Sergiye suluboya peyzajlarıyla katılan Ahmet Oğraş ise, günlük yaşamımızda olağan olarak algıladığımız, bir yandan sürekli güzelliğini, özgünlüğünü kaybeden görüntüleri, suluboyayı ıslak ve kuru teknikle uygulayarak kağıt üzerinde bambaşka bir karaktere dönüştürüyor.


SH  2.03.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.