Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

CEYLAN, İZMİR’E KONUK OLUYOR

11 yıl aradan sonra hayata geçirilen festival, filmleri, fotoğraf sergisi ve sinema dersiyle yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ı konuk edecek.

Uluslararası İzmir Film Festivali'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Kalkınma Ajansı destekleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü işbirliğiyle 11 yıl sonra yeniden hayata geçirilen 12. Uluslararası İzmir Film Festivali, Nuri Bilge Ceylan sinemasını ağırlayacak.

Festival kapsamında, Ceylan'ın ''Sinemaskop Türkiye'' başlıklı sergisi, 22-28 Nisan tarihlerinde Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İzmirli sanatseverlerle buluşacak.

Serginin açılışına da katılacak olan Ceylan, festivale özel bir sinema dersi düzenleyecek.

Ceylan'ın, 1993 yılında çektiği kısa film ''Koza''dan son filmi ''Bir Zamanlar Anadolu''ya uzanan filmografisindeki durakları anlatacağı etkinlik, 23 Nisan Pazartesi günü saat 14.00'de İzmir Fransız Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

21-28 Nisan tarihlerinde sinemaseverlerle buluşacak festival kapsamında, Ceylan'ın ''Uzak'', ''Üç Maymun'' ve ''Bir Zamanlar Anadolu'' filmleri gösterilecek.


AA  7.04.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.