Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ARTEXPO 2012 MODERN VE ÇAĞDAŞ SANAT FUARI

ARTEXPO 2012 Modern ve Çağdaş Sanat Fuarı, 27- 30 NİSAN tarihlerinde AREZZO FUAR VE KONGRE MERKEZİ'nde...

Artexpo Arezzo yüksek düzeyde modern ve çağdaş sanat fuarı olarak, İtalya'nın kültür sanat ve ticaret merkezinde önemli ve benzeri görülmemiş bir sanat buluşma noktasıdır.

Yaklaşık 18.000 metrekare üzerinde düzenlenen Arezzo Artexpo Fuarı İtalya'nın dört bir yanından gelen yüzden fazla galeri ve 15 Güzel Sanatlar akademisine ev sahipliği yapıyor. Artexpo 2012 kapsamında modern ve çağdaş sanatı yansıtan iki macro proje gerçekleştirilecek. Bu sebeple fuarın büyük bir bölümü akademilere ayrıldı.. Artexpo Arezzo konumunun öneminden dolayı sanat sektörü için önemli bir buluşma noktası olarak öneriliyor. Sanat severlerin kolay ulaşımı ve önemli kentlere yakın olan Arezzo, Adriatik denizi ile Tiren denizi arasında yeralmakta, Perugia ,Floransa ve Siena şehirlerine yakınlığı ile imrenilecek bir konumda bulunmaktadır, Roma ve Arezzo arasında karayolunun dışında tren ile iki saaten az bir mesafede yer almaktadır.

Marjinart ve Neoartgallery Türk ve İtalyan sanatçıların etkileri büyük ve eşsiz eserlerini halkın dikkatine sunacaklar.

Marjinart Gallery ile birlikte katılan sanatçılar :
Aylin MENEKŞE, Ayşen ERTE, Dilek AYDEMİR, Ebülfez FERECOĞLU, Eti BEHAR, Nerkiz AKÇURA, Özlem ERGENE, PANDORA, Zuhal SARIKAHYA, Suna SÖNMEZALP, Zeynep TORUN

Neoartgallery ile birlikte katılanlar:
Oya ABACI, Nur ATAIBIŞ, Ferhan ATALAY, Ayça BALKAR, Deniz BAYAV, Maria BIRÒ, Adele CERAUDO, Piero CONESTABO, Sema ÇULAN, Mehtap DEDE KODAMAN, Alessio DELI, Cevat DEMIR, Arzu EFE, Tulya EFE, Massimo FRANCHI, Ceyda GÜLER, Zerrin İZGÜL, Devabil KARA, Filiz KARA BILGIN, Hale KARAÇELIK, Fevzi KARAKOÇ, Demet KIZILTAS, Hülya KÜPÇÜĞLU, Elvi MACCARI, Gigi MASCETTI, Laura MIGOTTO, Pasquale NERO GALANTE, Rezan ÖZGER, Gülfidan ÖZMEN, Güneş ÖZMEN, Hector Rigel, Lebriz RONA, Duygu SABANCıLAR, Meryem SALAHI, Şeniz TELLIOGLU, ismail TETIKÇI, Derya ÜLKER, Çenan UYANUSTA, Eser YAGMUR, Emre YUSUFI, Ali ZÜLFIKAR. Bu organizasyon; Neoargallery- Angelo Andriuolo, Gorgio Bertozzi, Ferdan Yusufi ve Marjinart Gallery - Handan Terzioğlu tarafından düzenlenmiştir.

Program: 27 Nisan Cuma saat 17:00-20:00 Açılış kokteyli 28 -29 Nisan Cumartesi - Pazar saat 10:00-20:00 Fuar izleme 30 Nisan Pazartesi 10:00-13:00

Fuar izleme Adres: Arezzo Fiere e Congressi s.r.l. Via Spallanzani, 23 52100 Arezzo-Italy tel. +3905759361
www.artexpoarezzo.it


SH  28.04.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.