Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

GERÇEK JAMES BOND BEYAZPERDEDE

‘Ay’ ile tanınan ve son olarak ‘Yaşam Şifresi’ ile seyrettiğimiz genç yönetmen Duncan Jones, James Bond’un yaratıcısı Ian Fleming’in hikâyesini perdeye taşıyacak. Fleming’in hayatı aslında yarattığı Bond karakterinden farklı değil. Dünya çapında pek çok gizli operasyona katılan ve bir anlamda bu yaşadıklarını romanlaştıran Fleming, hayatı hakkında çok az şey bildiğimiz gizemli kişiliklerin başında geliyor. Aynı zamanda David Bowie’nin de oğlu olan Duncan Jones’un ele alacağı proje ise yaşamöyküsü hakkında çok az ayrıntıya sahip olduğumuz en büyük efsanelerden Fleming’in dünyanın en önemli ajanlarından birine nasıl dönüştüğünün izini sürecek.

Ian Fleming’i gerçek kötülükle karşılaşmış ve savaşın bitmesiyle de bunu kurguya dökmüş biri olarak gördüğünü söyleyen Jones, verdiği röportajda filminde ‘Ian Fleming’in nerede bitip Bond’un nerede başladığı’ sorusuna yanıt arayacağını ifade etti. Şimdilik kadro aşamasında olan proje ‘Ian Fleming, The Man Behind James Bond’ isimli kitaptan sinemaya uyarlanacak. Ian Fleming Vakfı’nın tüm desteğini alan filmin çekimlerine ise bu yıl içinde başlanması planlanıyor.


Radikal  22.05.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.