Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘PİSİ PİSİLER’ RESİM SERGİSİ

İstanbul Ümraniye’ de, MEB’ e bağlı bir devlet okulu olan, Şakire Hanım Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ ndeki, Zihinsel Engelli “Atölye 2007” öğrencileri, Petfest 2012’ de Sokak Hayvanlarına yardım amaçlı “Pisi pisiler” resim sergisi açıyor.

Atölye 2007 öğrencileri, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı başında, atölye eğitim aşamalarının, projelendirilmiş etkinlik hazırlıkları çerçevesinde çalışmalara başladılar. Eğitmenleri ve velileri eşliğinde, sokak hayvanlarına yardım amaçlısosyal sorumluluk projesini, güzel ve anlamlı bir etkinliğe katılarak gerçekleştirecekler.

Proje adımlarından biri olan çalışmalar, sadece kedi konseptli, kare, beyaz çerçeveli altmış eserden oluşuyor. “Pisi pisiler” isimli sergi, 2-3 Haziran Petfest 2012 Parkorman / Maslak’ ta gerçekleşecek.

Sergimizdeki çalışmaların satışından elde edilen geliri, “sahipsiz sokak hayvanları” sorununun çözümüne katkı sağlamayı hedefleyen, Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği’ ne bağışlayacağız.

İçinde hem sanat hem de sosyal yardımlaşmanın olduğu projemizde, emeği geçen öğrencilerimize ve onların eğitmenlerine, okul idarecilerimize, okul aile birliğine ve sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiğimiz sergimiz için, Petfest 2012’ de bize imkan sağlayan Whiskas ve Pedigree’ ye teşekkür ederiz.

Sanatın ve sosyal yardımlaşmanın birarada olduğu bu güzel etkinliğe tüm duyarlı dostlarımızı bekliyoruz.

İSTANBUL / ÜMRANİYE
ŞAKİRE HANIM EĞİTİM UYGULAMA OKULU VE İŞ EĞİTİM MERKEZİ
(Ağır-Orta Düzey Zihinsel Engelliler Devlet Okulu)
http://www.sakirehanim.k12.tr


SH  25.05.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.