Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ULUSLAR ARASI KİRAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

Uluslararası Tekirdağ Kiraz festivali; 48. Yılına yakışır etkinliklere imza atarak Türkiye'ye ve dünyada adını duyurmaya hazırlanıyor.

Tekirdağ; neredeyse yarım asıra yakın bir zamandır yapılan Uluslararası Kiraz Festivali için gün sayıyor. 13-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek festival kapsamında Tekirdağ’ın meşhur kirazının ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması, Tekirdağ’ın kiraz üretimindeki yerine dikkat çekilmesi ve bölgenin uluslararası bazda bilinirliğinin artırılması adına düzenlenen festival birbirinden güzel etkinliklere sahne olmaya hazırlanıyor.

Bölge halkının büyük bir heyecanla beklediği ve destek verdiği 48. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali; 13 Haziran günü düzenlenecek olan Ogün Şanlısoy konseriyle başlayıp; müzik dünyasının en değerli isimlerinden olan Zülfi Livaneli ve pop müziğin öncü ismi Hande Yener’in festivale özel performanslarıyla devam edecek. Kültür, sanat, bilim ve sporun 5 gün boyunca Tekirdağ’da eksik olmayacağı festivalde; Cezmi Ersöz ve Haluk Çetin şiir dinletisi ve söyleşisi, Marmara Yelken Şampiyonası, yağlı güreş ve futbol müsabakaları, satranç ve briç şampiyonaları, kortej yürüyüşleri, paneller, el sanatları ve fotoğraf sergileri, çocuk atölyeleri, halk oyunu ve animasyon gösterileriyle devam edecek.

48. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin detaylı programına ve etkinlik takvimine http://www.tekirdag.bel.tr/default.asp adresinden ulaşabilirsiniz


SH  12.06.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.