Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘TUTKU VE DUYGULAR’ İÇİN ASSOS’A

Felsefe Sanat Bilim Derneği Başkanı Prof. Örsan Öymen’in öncülüğünde gerçekleşen ‘Assos’ta Felsefe’ toplantıları, bu yıl 2-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu seneki konu başlığı ‘Antik ve Modern Felsefede Tutkular ve Duygular’ olarak belirlenen toplantılarda Platon, Aristoteles, Epikuros, Sextus, Descartes, Leibniz, Locke, Hobbes, Spinoza, Hume, Kant, Schopenhauer, Hegel, Nietzsche gibi başlıca filozofların tutkular ve duygular üzerine geliştirdikleri kuramlar ve düşünceler ele alınacak.

Toplantıya konuşmacı olarak; Cenevre Üniversitesi’nden Pascal Engel ve Kevin Mulligan, Lund Üniversitesi’nden Toni Ronnow-Rasmussen, Wisconsin Üniversitesi’nden Ivan Soll, Bologna Üniversitesi’nden Walter Cavini, Trento Üniversitesi’nden Fulvia de Luise, Queens Üniversitesi’nden Stephen Leighton ve Alberta Üniversitesi’nden Amy Schmitter katılacak. Toplantılar ücretsiz ve herkese açık olacak. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: www.philosophyinassos.org


Radikal  22.06.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.