Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EVİN SANAT GALERİSİ YAZ KARMA SERGİSİ

Evin Sanat Galerisi 12 Temmuz- 28 Eylül 2012 tarihleri arasında farklı kuşaklardan sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Resim ve heykel sanatının ustalarına açtığı sergilerin yanı sıra genç sanatçılara desteği ile de onaltı yıldır Türk Plastik Sanatı’nın vazgeçilmez merkezi olan Evin Sanat Galerisi 12 Temmuz- 28 Eylül 2012 tarihleri arasında farklı kuşaklardan sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Sergide Nuri İyem’in resimlerine, seramik sanatına elli yılı aşkın bir süre olağanüstü eserler kazandırmış Nasip İyem’in özel koleksiyondan işleri eşlik ediyor. Türk resminin en büyük ustalarından Neş’e Erdok’un resimlerini de bu karmada izlemek mümkün.

Heykel sanatımızın en önemli sanatçılarından Rahmi Aksungur ve Mehmet Aksoy, karma sergiyi üç boyutlu işleriyle zenginleştiriyor.

Figür geleneğini günümüz anlayışıyla yorumlayan orta kuşağın en başarılı sanatçıları Temür Köran ve Hakan Gürsoytrak farklı dönemlerine ait resimleriyle izleyiciyle buluşuyor.

Sağlam deseni, uyumlu ışık ve renk anlayışı ile ürettiği yapıtlarıyla tanınan Cansen Ercan ve resimlerinde kadın bedenine alternatif bir bakış getiren Zulal’in güçlü portreleri de bu sergide izlenebilir.

Genç sanatçılardan Emin Turan, Hakan Cingöz, Setenay Alpsoy ve Aylin Zaptçıoğlu‘nun eserleri de yaz karmasında sergileniyor.

Yaz Karma Sergisi 12 Temmuz- 28 Eylül 2012 tarihleri arasında Evin Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

www.evin-art.com


SH  19.07.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.