Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SCORPİONS GERİ GELİYOR

Efsane grup, 2010'daki muhteşem konserlerinin ardından 2012'ye de damgasını vurmaya hazırlanıyor.

46 yıllık müzik serüvenlerinin sonunda 2010 yılında dağılma kararı alan Scorpions, hala sürmekte olan 3 yıllık Farewell dünya turnesine başladı.

2010 Veda Turnesi boyunca sevenlerinin büyük desteğiyle karşılaşan grup üyeleri, yeni proje kapsamında bir kere daha stüdyoya girmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

"Comeblack" albümü, hem yıllardır gönülden destek gördükleri Scorpions hayranlarına hem de The Beatles ve The Rolling Stones gibi gruba müzik kariyerlerinde ilham veren efsanevi isimlere bir teşekkür niteliğinde.

Milyonlarca rockseverin kalbinde taht kurmuş "Rock You Like A Hurricane", "Wind Of Change" ve "Still Loving You" gibi ölümsüz parçalar, grubun kurucusu ve vokalisti Klaus Meine, grubun gitaristi Rudolf Schenker ve Jabs and Co. yaratıcılığı ışığında günümüz teknolojisinin olanaklarıyla bu albüm için yeniden kaydedildi.

Efsane grup, Unilife Organizasyonu ile 2010'da onbinleri ağırlayan konserlerinin ardından 2012'ye de damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Unilife Organizasyonun bu turne kapsamında bir sürprizi konser ayağına İzmir'i eklemesi oldu. İzmir'e son 3 senedir Cranberries, James Blunt gibi dünyaca ünlü isimlerin konserlerinin bir ayağı ekleyen Unilife, İzmirli müzikseverlerin coşkusunu ve isteklerini karşılıksız bırakmayarak İzmir'i turne kapsamına aldı.

Scorpions 17 Ekim'de İzmir Arena'da ve 19 Ekim'de İstanbul Küçükçiftlik Park'ta müzik severlerle buluşacak.


ntvmsnbc  25.07.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.