Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SUNA MÜZESİ FİLM ETKİNLİKLERİ

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 13-31 Ocak tarihleri arasında, “Pera Film Etkinlikleri”ne 3 farklı filmle devam edecek.
Bu kapsamda Türk Belgeseli “SHE-J” 13-18 Ocakta, Cannes ödüllü “Lorna’nın Sessizliği” 20-25 Ocakta ve Brezilya ile ilgili “Manda Bala” filmi de 27-31 Ocak arasında Pera Müzesi Oditoryumu’nda gösterilecek.
“SHE-J”, biri Türk, diğeri Hollandalı 2 müzisyen kadının kesişen öyküleri üzerinden “Türkiye ve Avrupa” konusuna kadın bakış açısı ile yaklaşan belgesel bir film. Türkiye’nin çeşitli kentleri ile Hollanda ve Fransa’da çekilen film, Türkiye ve Avrupa’da birçok festivalde gösterildi.
“Lorna’nın Sessizliği”, 2008 yılı Mayıs ayında Cannes’de Altın Palmiye için yarıştı. Filme adını veren ve Belçika’da yaşayan Arnavut bir genç kadın olan Lorna, Belçika vatandaşlığı elde edebilmek için Fabio ile şeytani bir plan kurar.

Sundance Büyük Jüri Ödülü kazanan “Manda Bala” filmi ise Brezilya’da yozlaşmış bir politikacı ve sorunlu bir politik sistemi ağır bir dille eleştiriyor.


Sanatsal Haber  8.01.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.