Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

GALAPERA SANAT SELÇUK BARAN ÖYKÜ ÖDÜLÜ

Jale sancak tarafından kurulan, 2006 yılından bu yana kent kültürüne katkı sağlamak amacıyla, sanat ve edebiyat etkinlikleri yapmakta olan İstanbul Galatapera Kültür ve Sanat derneği, 4 Kasım 1999 tarihinde yitirdiğimiz, Türk edebiyatının usta yazarlarından Selçuk Baran adına, bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan bir öykü ödülü düzenliyor.

Ödül seçici kurullarında yer almama kararını, ilgisizlik ve umursamazlık nedeniyle yazmaktan vazgeçmiş, kırgın bir yazar olan Selçuk Baran anısına konan ödül için değiştiren ve onu bir yazısında, ‘yaşarken ve yazarken inceliği, duyarlığı, değeri handiyse çiğnenmiş sevgili dost ‘ sözleriyle anan, edebiyatımızın bir diğer usta yazarı Selim İleri’nin başkanı olduğu seçici kurul Sezer Ateş Ayvaz, İlknur Özdemir, Mehmet Zaman Saçlıoğlu ve Turhan Günay’dan oluşuyor.

Henüz yayımlanmamış olan ve öykü kitabı niteliği taşıyan yapıtların aday olabileceği ödülün son katılım tarihi 9 kasım 2012’dir. Ödül sadece bir yapıta verilecektir. Ödüle değer bulunan yapıt 20 ocak 2013 tarihinden sonra açıklanacak ve Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından kitap olarak yayımlanacaktır. Ödüle katılmak isteyenler yapıtlarını, Galapera Sanat.Tünel,Ensiz sokak,Şeref apt.no 4 .kat 2.Beyoğlu adresine elden teslim edebilir ya da posta yoluyla gönderebilirler. Ayrıntılı bilgiyi ise laloze68@gmail.com ve www.galapera.org adresinden edinebilirler.


SH  29.08.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.