Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘GRİNİN ELLİ TONU’ BUGÜN PİYASADA

Kitap dünyasında büyük bir patlamaya sebep olan, Haziran 2011’de yayımlanmasının ardından 37 ülkede 40 milyondan fazla satarak Harry Potter’ın tahtını sallayan ‘Fifty Shades of Grey’, bugün Türkiye’deki raflarda yerini alıyor. 49 yaşındaki iki çocuk annesi İngiliz Erika Mitchell’ın, E.L. James takma adıyla yazdığı üçlemenin ilki, ‘Grinin Elli Tonu’ adıyla ve 50 bin kopya olarak Pegasus Yayınları’ndan çıkıyor.

‘Grinin Elli Tonu’, ‘Karanlığın Elli Tonu’ ve ‘Özgürlüğün Elli Tonu’ üçlemesinin ilki olan kitap, edebiyat öğrencisi Anastasia’nın, başarılı bir işadamıyla yaşadığı cinsellik yoğunluklu ilişkiyi konu alıyor. İkilinin yakınlaşması, alışık olduğumuz bir aşk hikâyesinden farklı bir hale bürünüyor. Pegasus Yayınları editörlerinden Aycan Ak, “Türk kadını, tüm kadınlar gibi bir ilişkinin doğuşu ve gelişimine tanıklık etme duygusunu çok sevecek. Bunun yanı sıra açıkça konuşulmayan cinsellik konusunun ele alınış biçiminin de ilgi çekici unsurlardan olduğunu düşünüyoruz” yorumunu yapıyor. ‘Erotik Roman’ kategorisinden yayımlanacak 576 sayfalık kitabın girişinde ve arka kapağında ‘Yetişkin okurlar için’ ifadesi yer alacak.


Radikal  18.09.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.