Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EVİN SANAT GALERİSİ’NDE KARMA SERGİSİ

Evin Sanat Galerisi yeni sezona yenilenen kadrosu ve 16 Kasım'a dek sürecek Karma Sergi ile merhaba diyor.

Fikiri temelini Nuri ve Nasip İyem'in attığı Evin Sanat Galerisi, 1996’dan bu yana Türk Plastik Sanatı’nın usta ve genç yetenekleriyle gerçekleştirdiği önemli sergiler, genç sanatçılara verdiği destekle örnek galeri misyonunu taşıyor.

Her yıl iki kere düzenlediği karma sergileriyle, farklı kuşaklardan sanatçıların yapıtlarının bir arada izlenmesine olanak sağlayan Evin Sanat Galerisi, 2012-2013 sezonuna Türk Resim Sanatı’nın en önemli isimlerinden Nuri İyem ve Neş’e Erdok gibi büyük ustaların eserlerin de, yer aldığı karma sergiyle başlıyor. Sergide, figür geleneğini günümüz anlayışıyla yorumlayan başarılı sanatçılar Temür Köran ve Hakan Gürsoytrak’ın farklı dönemlerine ait resimleri, heykel sanatımızın en önemli sanatçılarından Rahmi Aksungur ve Mehmet Aksoy'un heykelleri, Cansen Ercan'ın peyzajları yer alıyor. Evin Sanat Galerisi izleyicisiyle ilk defa buluşacak olan Zulal ve Emin Turan, Hakan Cingöz, Setenay Alpsoy, Aylin Zaptçıoğlu da sezonun bu ilk sergisindeki diğer isimler.

Uzun yıllar seramik sanatına önemli işler kazandırmış olan Nasip İyem’in özel koleksiyondan seramikleri ise sergiye farklı bir yorum katıyor.

6 Ekim'de açılan sergi 16 Kasım'a dek Evin Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

http://www.evin-art.com/ galeri@evin-art.com


SH  12.10.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.