Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İŞ SANAT SEZONU BİFO VE EMRE ŞEN İLE AÇIYOR

İş Sanat yeni konser sezonunu bu akşam saat 20.00'de 1995 yılında kazandığı 5. Roma Uluslararası Piyano Yarışması Birincilik Ödülü sonrasında İtalyan basınının "Piyanonun Şeytani Meleği" diye bahsettiği Emre Şen'in Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) eşliğinde vereceği konserle açıyor.

Biletleri günler öncesi tükenen konserde S. Rachmaninof “Piyano Konçertosu No.2” ve J. Brahms “Senfoni No 1” eserleri seslendirilecek. Yurtiçi ve yurt dışında pek çok başarılı konsere imza atan BİFO, Ocak 2010’da Avrupa ve Türkiye’de, Mart ayında da ABD’de Onyx etiketiyle piyasaya çıkan ve yurtdışında beğeniyle karşılanan Respighi, Hindemith, Schmitt CD’si ile etkinliklerini uluslararası platforma taşımayı da başardı.

2009 yılından beri daimi şefleri Sascha Goetzel ile BİFO’nun eşlik edeceği Emre Şen 1995-1998 yılları arasında İtalya ağırlıklı olmak üzere katıldığı uluslararası yarışmalarda çeşitli ödüller kazandı. Başarılı piyanist 2006-2011 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Piyano Bölümünde Öğretim Üyesi olarak çalıştı. Şen 2000 yılından bu yana Geştalt Psikoterapisi alanında çalışmalarını sürdürürken halen yurt içinde ve dışında konserler vermekte.


SH  4.11.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.