Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

FAZIL SAY’DAN ALANYA’DA ÜCRETSİZ HALK KONSERİ

Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalya'da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl da ücretsiz halk konserleri ile şehrin her noktasına ulaşacak.

13’üncü yılında “Şehirde Müzik Var” sloganıyla yola çıkan festivalde, Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleşen performansların yanı sıra ücretsiz olarak düzenlenecek üç halk konseri de yer alıyor. İlçelere kadar uzanan bir programla hazırlanan halk konserlerinin ilki, festivalin sanat yönetmeni Fazıl Say'ın 18 Kasım saat 14:30’da Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği konser olacak.

Halk konserleri şehrin her yerinde

Şehrin uzak bölgelerinde yaşayan ve konserlere gelme şansı bulunmayan izleyicileri klasik müzikle tanıştırmak amacıyla düzenlenen halk konserlerinin ilki olan Fazıl Say konserinde; sanatçı kendi eserlerinin yanı sıra ünlü bestecilerin eserlerini de yorumlayacağı özel bir repertuvar sunacak. Volkswagen ana sponsorluğunda gerçekleşen festivaldeki halk konserleri kapsamında; ünlü piyanist Gülsin Onay 23 Kasım’da Kepez Yenimahalle Semtevi’nde, Yunan piyanist Anastasios Pappas ise 5 Aralık’ta Akdeniz Üniversitesi'nde ücretsiz konserler verecek.


AA  12.11.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.