Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘CONTEMPORARY İSTANBUL’ AÇILDI

Dünyanın saygın uluslararası galerini, koleksiyonerlerini ve sanatseverleri İstanbul'da yedinci kez bir araya getiren çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul açıldı.

Ana sponsorluğunu Akbank Private Banking, ortak sponsorluğunu Zorlu Center ve Yıldız Holding'in üstlendiği 7. Contemporary Istanbul, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde 16 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek.

Contemporary Istanbul, 25 Kasım'a kadar sürecek. Etkinliği 5 günün sonunda 70 bin sanatseverin ziyaret etmesi hedefleniyor. Fuara 57'si yurt dışı, 45'i yurt içi olmak üzere 102 çağdaş sanat galerisi ve 612 sanatçı katılıyor.

Contemporary Istanbul'da dünyanın en önemli galerileri arasında sayılan Marlborough Gallery, Haunch of Venison, MaM-Mario Mauroner Contemporary Art gibi uluslararası çağdaş sanat galerileri ve Türkiye'den önemli galeriler yer alıyor. Fuarda yer alan eserlerin toplam değeri 120 milyon dolar ve eserlerin yüzde 66'sının sahiplerini bulması bekleniyor.


AA  22.11.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.