Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BERLIN’DE 2 TÜRK FİLMİ

Almanya'nın başkenti Berlin'de 7-17 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Berlin Film Festivali'nin (Berlinale) Panorama bölümünde 2 Türk filmi gösterilecek.

Berlinale'den yapılan açıklamada, Panorama bölümünde gösterilecek filmlerin tespit edildiği belirtilerek, bu bölümde 23 ülkeden 31 filmin yer aldığı ifade edildi.

Panorama bölümünde gösterilecek filmler arasında Uğur Yücel'in yönetmenliğini yaptığı ve Cenk Alibeyoğlu, Rıfat Şungar, Valeria Skorohodova, Yulia Vaniukova, Yulia Erenler, Şebnem Bozoklu ile Ezgi Mola'nın baş rollerde oynadığı ''Soğuk'' filmi de yer aldı.

Diğer Türk film de Almanya yapımı Aslı Özge'nin yönetmenliğini yaptığı ve Defne Halman ile Hakan Çimenser'in oynadığı ''Hayatboyu'' filmi olduğu belirtildi.

İki filmin de Berlinale'de dünya prömiyeri yapılacağı kaydedildi.

Berlinale'de büyük ödül ''Altın Ayı'' için yarışacak ve yarışma bölümünde yer alan filmler arasında henüz Türk filmi bulunmuyor.


AA  15.01.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.