Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BU HAFTA 5 FİLM VİZYONA GİRECEK

Yönetmenliğini Steven Spielberg'ın yaptığı ''Lincoln'' filmi vizyona giriyor.

Bu hafta biri yerli 5 film vizyona girecek. Yönetmenliğini Steven Spielberg'ın yaptığı ''Lincoln'' filminin senaryosunu John Logan ile Tony Kushner yazdı.
Tommy Lee Jones, Sally Field ve Daniel Day-Lewis'ın rol aldığı biyografi filminde, 1861-1865 arasında yaşanan iç savaşa öncülük eden ABD'nin 16. Başkanı Abraham Lincoln'un yaşadıkları ve bu savaşı sonlandırma isteği konu ediliyor.

''Mutlu Aile Defteri''

Haftanın yerli yapımı ''Mutlu Aile Defteri'' filminin yönetmen koltuğunda Nihat Durak oturuyor. Senaryosunu Ali Demirel, Volkan Sümbül ve Emre Özdür'un yazdığı filmde, Binnur Kaya, Büşra Pekin, Tuncel Kurtiz, İlker Aksum ve Öner Erkan izleyicilerin karşısına çıkacak.
Komedi ve dram türündeki filmin konusu şöyle:
''Sert ve otoriter bir mizaca sahip emekli Albay Yıldırım Taşyumruk, günün birinde damdan düşer. Bu olay, yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Kafası gittikçe karışan Yıldırım Bey, yalanların kime ait olduğunu bir süre sonra ayırt edemez olur. Aslında önemli olan ise en sonunda bu 5 benzemez insanın tekrar aile olmayı başarıp Mutlu Aile Defteri'nde yer alıp alamayacaklarıdır...''

''Zero Dark Thirty''

Yönetmenliğini Oscar ödüllü Kathryn Bigelow'ın üstlendiği ''Zero Dark Thirty'' filmi, senaryosunu Mark Boal kaleme aldı.
Baş rollerini Joel Edgerton, Jessica Chastain , Chris Pratt ve Jennifer Ehler'in paylaştığı film, 11 Eylül saldırıları sonrası El Kaide lideri Usame bin Ladin'in yakalanması için düzenlenen askeri operasyonu ve diğer gelişmeleri konu ediniyor.

''Tepelerin Ardında''

Cristian Mungiu'nin yönettiği ''Tepelerin Ardında'' filminde, Doru Ana, Luminita Gheorghiu, Liliana Mocanu ve Dionisie Vitcu rol alıyor.
Yetimhanede birlikte büyüyen iki kızın arkadaşlığını anlatan dram türündeki filmde, talihsiz durumları birlikte atlatan iki yakın arkadaşın yetimhane yaşamından sonra yolları ayrılmalarının ardından yaşadıkları olaylar izlenebilecek.

''Penguen Kral''

Yapımcılığını Anthony Geffen ve Sias Wilson'ın üstlendiği ''Penguen Kral'' isimli animasyon filminde, genç ve sevimli bir penguenin zaferlerle dolu epik hikayesi beyaz perdeye taşındı.
Kendine eş bulabilmek için rakipleriyle yarışan, buzullar, karlar ve ölümcül dalgalar arasında havadan, karadan ve sudan gelen tehlikelere karşı mücadele etmek zorunda kalan sevimli kahraman, asıl zorlu görev geldiğinde kendisine sonuna kadar güvenen ailesi tarafından yalnız bırakılması sonucu yaşadıkları anlatılıyor.


AA  7.02.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.