Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BOĞAZİÇİ’NDE MÜZİK YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri'nin 2013 ilkbahar programı Verdi'nin doğumunun 200. yılı nedeniyle 20 Şubat'ta 'Verdi Yılına Merhaba - Genç Operacılarımızın Gala Konseri'yle başlayacak. Boğaziçi'nde Müzik Yolculuğu Evin İlyasoğlu'nun gayreti rektörlüğün süre gelen, takdir eden desteğiyle devam ediyor.

Verdi Yılına Merhaba ilkbahar açılış konserinde şan yıldızları Evren Işık (koloratur), Deniz Yetim (soprano), Nesrin Gönüldağ (mezzo), Utku Kuzuluk (tenor), Caner Akgün (bariton), Rayna Popova (piyano/korrepetitör) yer alıyor.

27 Şubat’taki “Floransa Anısı” başlıklı konserde solist Alexander Kionke (viyolonsel), Respighi ve Çaykovski çalacak. Gülsin Onay’ın “Tuşlarda Romantizm” isimli piyano resitali ise 6 Mart’ta. Onay konserde, Beethoven, Mendelssohn ve Chopin’den eserler seslendirecek. Ashley Solomon (flüt) ve Terence Charlston’ın (klavsen) “Bir Masal Yolculuğu” isimli 13 Mart tarihli konserinde sanatçılar; Handel, Frescobaldi, Veracini, Corelli, Vivaldi, Locatelli’den eserler çalacaklar.

Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu’nun 20 Mart’taki konserinin adı ise “Arp Telleri Rengârenk”. Pancaroğlu Piazzolla’dan Mudarra’ya uzanan bir resital verecek. 27 Mart’taki “Oda Müziği Akşamı”nda Ensemble Mediterrain sahnede olacak.

Özellikler çok genç yetenekleri sanatseverlerle en erken buluşturmayı görev edinen ve bunu heyecanla yürüten Albert Long Hall konserlerinde bu kez de Pekineller’in projesi olan Dünya Sahnelerinde Genç Yetenekler var. “Gençlerimiz Dünya Sahnelerinde” başlıklı 10 Nisan’daki konserde Ege Banaz (klarnet), Yağızcan Keskin (klarnet), Kıvanç Tire (keman), Yusuf Çelik (viyolonsel), Yunus Tuncalı (piyano) sahnede olacak. 2 Mayıs’taki son konser ise Maria Tavora Flamenco Group’un “Flamenko Coşkusu”.

Coşkun, heyecan, kültür ve müziğin bir arada yaşandığı kuşakları buluşturan Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik 2013 ilkbahar konserleri Çarşamba akşamları 19.30’da başlıyor. (0212) 359 58 00-132.


SH  12.02.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.