Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

18. LONDRA TÜRK FİLMLERİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

18. Londra Türk Filmleri Festivali, 21 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türk sinemasının en güzel örneklerini sinemaseverlerle buluşturan Londra Türk Filmleri Festivali, bu yıl 18. kez, 21 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Festivalin açılışı, Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği, Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin ve Mert Fırat'ın başrollerinde oynadığı ''Kelebeğin Rüyası'' filminin galasıyla yapılacak.

11 gün sürecek 18. Londra Türk Filmleri Festivali kapsamında Türk sinemasından yeni ve seçkin örnekler, belgesel filmler, kısa filmler gösterilecek, söyleşiler ve workshoplar düzenlenecek. Festivalin 21 Şubat akşamı düzenlenecek galasında usta oyuncu Kadir İnanır'a ''Yaşam Boyu Başarı Ödülü'' verilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Türkiye'de sürdürülebilir büyümenin sadece ticari yatırımlarla olmayacağı bilinciyle hareket ettiklerini ve kültür-sanat alanına yatırımı önemsediklerini belirterek, Vodafone Türkiye olarak teknolojik yatırımları sürdürürken, bir yandan da sinema, tiyatro, müzik gibi kültür-sanatın farklı alanlarına yatırımı da önceliklendirdiklerini ifade etti.

Uysal, 5 kıtada 30'u aşkın ülkede faaliyet gösteren global bir marka olarak, kültür-sanata yaptıkları yatırımlarla bir yandan kültür-sanat aktivitelerinin Türkiye'de daha geniş kitlelere ulaşmasına katkıda bulunurken, bir yandan da Türk sanatının uluslararası arenada tanıtımını desteklediklerini kaydetti.

Bu hedef doğrultusunda şimdi de 18 yıldan bu yana Türk sinemasının en güzel örneklerini, dünyada kültür-sanatın başkentlerinden Londra'da sinemaseverlerle buluşturan Londra Türk Filmleri Festivali'ne Vodafone Red markasıyla desteklediklerini dile getiren Uysal, ''Bu festivale desteğimiz, Londra merkezli bir şirket olarak bizler için daha da değerli'' dedi.


AA  19.02.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.