Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İSTANBULIVE ABD’DE

ABD'de, Mor ve Ötesi, Manga, Gripin ve New York Gypsy All Stars'ın katılımı ile gerçekleşecek İstanbulive konserleri 7 Mart'ta Washington'da başlıyor.

Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen organizasyonun yapımcıları, İstanbulive organizasyonunun bu sene diğerlerinden farklı olarak Texas Austin'de kendi türünde dünyanın en büyük müzik festivali olan SXSW konserine katılacağını söyledi.

ABD'nin New York şehrinde ilk olarak 2009 senesinde düzenlenen İstanbulive müzik festivali çerçevesinde, bu sene Washington, Austin, New York ve Boston kentlerinde rock ve caz konserleri verilecek. Mehmet Dede ile birlikte İstanbulive organizasyonu yapımcılığını paylaşan Serdar İlhan, ''Yıllardır MFÖ, Hüsnü Şenlendirici gibi sanatçılar ile turneler düzenliyoruz. Şu anki fikir ise bu festivali bir vitrin formatında sunmak ve Türk rock müziğinin yeni dalgasını müzikseverlerin, endüstrinin ve SXSW medyasının ilgisine sunmaktır'' dedi.

Bu sene 5. defa ABD'de Amerikan ve Türk müzikseverler ile buluşacak olan İstanbulive konserlerinde, Türk rock müziğinin en güçlü isimlerinden Mor ve Ötesi, Manga ve Gripin hayranları ile buluşurken, New York'ta yaşayan çok uluslu New York Gypsy All Stars grubunun da Caz ve Roman müziğinden örnekler sunacağı konserde, Balkan ve Türk müziği ağırlıklı parçalara da bolca yer vereceği bir repertuvar ile sahne alması bekleniyor.


AA  2.03.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.