Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

49. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMALAR

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ve Pera Müzesi 49.Kütüphane Haftasını kutluyor. Kütüphane Haftası kapsamında 29 Mart Cuma saat 10.00’da “Bilgi Okuryazarlığıyla Gelen Katılımcılık: Kütüphaneler Kullanıcılarını Bilgi Toplumuna Hazırlıyor” konulu konferans düzenleniyor.

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Goethe Institute İstanbul işbirliğiyle düzenlenen konferansa, Freie Universität Berlin, Sosyal Bilimler ve Doğu Avrupa Araştırmaları Enstitü Kütüphane Yöneticisi ve Uluslararası Kütüphane ve Enformasyon Çalışmaları Topluluğu Sözcüsü Benjamin Blinten katılıyor. İstanbul Araştırmaları Ensitüsü Arka Oda Toplantı salonunda gerçekleşecek olan etkinlik ücretsiz; ve konsekütif (ardıl) çeviri ile izlenebilecek.

Kütüphane Haftası boyunca İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Kütüphanesi 25 - 29 Mart tarihlerinde saat 20.00'ye kadar açık olacaktır.

Pera’da kitapta özel fiyat

Pera Müzesi ise Kütüphaneler Haftası’nı yayınlarında sunduğu indirimle kutluyor. 25 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında Perakende Artshop’ta Pera Müzesi, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ve Suna ve İnan Kıraç Vakfı Yayınları, Pera Müzesi’nde devam eden “Nickolas Muray Bir Fotoğrafçının Portresi” sergi kataloğu, “Çöl ve Deniz Arasında Ürdün Ulusal Güzel Sanatlar Galerisi’nden Bir Seçki” sergi kataloğu, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Galeri katında devam eden “Değişen Zamanların Mimarı Edoardo De Nari 1874 – 1954” sergi kataloğu %20 indirimli.


SH  21.03.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.