Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘RUS KÜLTÜRÜ FESTİVALİ’NDE BİLİNMEYAN ATATÜRK FOTOĞRAFLARI

İstanbul'da faaliyet gösteren Türk-Rus Kültür Vakfı 15-21 Nisan tarihlerinde; Rus Kültürü Festivali organize ediyor. Festival kapsamında Beyoğlu'nda sergilenecek olan "Türkiye- Rusya ilişkileri" sergisinde, Atatürk'ün Rus siyasetçiler ve diplomatlar ile çekilmiş bilinmeyen fotoğrafları sergilenecek.

İstanbul’da faaliyette bulunan Türk-Rus Kültür Vakfı 15-21 Nisan tarihlerinde “Rus Kültürü Festivali” organize ediyor. Festival 15 Nisan’da İstanbul Kongre Merkezi’nde İgor Moisiyev Balesi Rus Halk Dansları topluluğunun muhteşem gösterisi ile başlayacak.

Festivalde en ilgi çekecek etkinliklerden biri de“Türkiye-Rusya İlişkilerinde Bildiklerimiz ve Bilmediklerimiz" adı altında Atatürk'ün Rus politikacılar ve diplomatlar ile çekilmiş bilinmeyen fotoğraflarının sergilenmesi olacak. Sergide Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarında SSCB tarafından yapılmış olan desteğe dikkat çekilecek.

Fotoğraflar Rusya Federasyonu’nun Ankara Büyükelçiliği tarafından sağlanacak.

09-20 Nisan'da Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde gerçekleşecek "Türkiye-Rusya İlişkilerinde Bildiklerimiz ve Bilmediklerimiz" sergisi 9 Nisan saat 18:00'de açılacak.


SH  5.04.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.