Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İSTANBUL’DA DEUTSCHE KAMMERPHILHARMONIE BREMEN KONSERİ

Deutsche Kammerphilharmonie Bremen, 41. İstanbul Müzik Festivali kapsamında yarın Aya İrini Müzesi'nde sahne alacak.

Şef Alpaslan Ertüngealp'ın yönetimindeki topluluk, konserde piyanist Maria Joao Pires eşliğinde Prokofiev ve Beethoven'in eserlerini seslendirecek.

Orkesktra, 15 Haziran'da da Aya İrini Müzesi'nde dinleyicilerle buluşacak.

Kemanda Vadim Repin'in eşlik edeceği orkestra, konserde şef James Judd'un yönetiminde Beethoven Schoenberg ve Sibelius'un eserlerini yorumlayacak.

Münih Oda Orkestrası, 17 Haziran'da Aya İrini Müzesi'nde konser verecek. Şef Alexander Liebreich'in yöneteceği orkestra, piyanoda Khatia Buniatishvili eşliğinde Stravinsky, Mozart, Penderecki ve Haydn gibi bestecilerin eserlerinden oluşan repertuvarla dinleyicilerin karşısına çıkacak.

Şef Andrea Marcon yönetimindeki Venedik Barok Orkestrası, 20 Haziran'da Aya İrini Müzesi'nde sahne alacak. Mezzosoprano Magdalena Kozena'nın konuk olacağı konserde, Vivaldi, Handel, Telemann'ın eserleri dinlenilebilecek.

Sahne sanatları
Craft Tiyatro'da yarın "Uğrak Yeri", Trump Towers Mall'da "Kaplumbağa", 15 Haziran'da İkinci Kat'ta "Limonata" ve "Sürpriz", 16 Haziran'da Duru Tiyatro'da "Nafile Dünya", 19 Haziran'da Afife Jale Sahnesi'nde "İkiz Kardeşim David" adlı oyunlar izlenebilecek.

Circo Italiano, yarın, 15, 16 ve 18 Haziran'da Carrefour İçerenköy AVM'de olacak.

İzleyiciler, akıllı köpekler, trambolin şov, jonklör Gianni, vahşi aslanlar ve kaplanlar, halı şov, palyaço "Rossi", "Kafes İçinde Motor Show", Indiana Jones ve timsahlar, tüplü akrobasi gibi gösterilerle eğlenceli vakit geçirecek.

Sergi
Kore'nin farklı dönemlerini yansıtan 165 eserin yer aldığı "İhtişam ve Zarafet: Kore Sanatı/Majesty and Grace: The Art of Korea" adlı sergi, 18 Haziran'da açılacak.

Kore Kültür, Spor ve Turizm Bakanlığı ile Kore Ulusal Müzesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen sergi, Topkapı Saray Müzesi Has Ahırlar Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak.

Türkiye'de Kore'nin tarihini yansıtan kültür varlıklarını sergilemek ve Türk halkının Kore'nin tarihi ile eserlerini daha yakından tanıması amacıyla hazırlanan sergi, 30 Nisan 2012- 27 Ocak 2013'te Kore'nin en büyük iki müzesi Kore Ulusal Müzesi ve Busan Müzesi'nde açılan "Türkiye'nin Medeniyetleri" adlı serginin karşılığı olarak düzenleniyor.

Kore'nin farklı dönemlerini ve yönlerini 5 farklı başlık altında yansıtan sergide, kraliyeti temsil eden kraliyet mezarlarından çıkarılan eşyalar, gücü sembolize eden geleneksel aksesuarlar, Budizm'i temsil eden objeler ve Kore'deki yerel hayatı yansıtan çömlek ve porselenler yer alıyor.

Kore'nin milli hazine değerindeki kültürel eserlerinin bulunduğu 165 eserden oluşan sergi, 29 Eylül'e kadar görülebilecek.


AA  13.06.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.