Bu yıl 21. k..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ALTIN GÜVERCİN’İ NESLİHAN DEMİRTAŞ KAZANDI

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması "Altın Güvercin Müzik Yarışması" sona erdi.

Bu yıl 21. kez düzenlenen Kuşadası Festivali ve Altın Güvercin Müzik Yarışması'nın finali Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde yapıldı. Yoğun ilginin olduğu finalde, Deniz Seki ve İlhan Şeşen gibi isimlerin de besteleri yarıştı.

Yarışmaya başvuran yüzlerce eser arasından Garo Mafyan başkanlığındaki Ali Rıza Türker, Feyyaz Kuruş, Gür Akad ve Sadun Erdönmez'den oluşan müzik otoriteleri tarafından iki gün süren ön eleme sonucu seçilerek finale kalan 10 beste, Sadun Erdönmez'in şefliğinde sırasıyla seslendirildi.

Altın Güvercin'i "Seninle Sevdim" bestesiyle Neslihan Demirtaş tazandı. "Git" isimli bestesiyle Selen Bağcı ikinci, "Hal mi kaldı" isimli bestesiyle Erdinç Erişmiş üçüncü oldu. "Barış Manço Onur Ödülü"nü ise Kenan Doğulu aldı. Dereceye girenlere ödülleri Aydın Valisi Keram Al, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezan, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Barış Manço'nun oğlu Batıkan Manço verdi.

Bu arada, 21. Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali kapsamında Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Genel Başkanı Başaran Ulusoy'a "yaşam boyu başarı" ödülü verildi.


AA  23.06.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.