Almanya'nın b..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

59. BERLİN FİLM FESTİVALİ’NE DOĞRU

Fatih Akın'ın da aralarında bulunduğu yönetmen grubunun hazırladığı "Deutschland 09" filmi Berlinale'de yarışma dışı gösterilecek.
Almanya'nın başkenti Berlin'de 5-15 Şubat arasında düzenlenecek olan 59. Berlin Film Festivali Berlinale'de "Altın Ayı" ve "Gümüş Ayı" ödülleri için yarışacak filmler belli oldu. Berlinale organizasyonu tarafından yapılan açıklamada, festivalin yarışma bölümünde 18 ülkeden toplam 26 filmin yer alacağı, bunlardan 18'inin bu ödüller için yarışacağı, diğer filmlerin ise yarışma dışı gösterileceği belirtildi.

Yönetmenliğini Tom Tykwer'in yaptığı "The International" filmiyle başlayacak Berlinale'de, Türk rejisör Fatih Akın'ın da aralarında bulunduğu yönetmen grubunun hazırladığı "Deutschland 09" filmi de yarışma dışı gösterilecek.

Berlinale'nin yarışma bölümünde "Altın Ayı" ve "Gümüş Ayı" ödülü için yarışacak filmler şunlar:

Yönetmen Maren Ade'nin "Alle Anderen", Hans-Christian Schmid'in "Sturm", Sally Potter'in "Rage", Stephen Freas'ın "Cheri", Peter Strickland'ın "Katalin Varga", Richard Loncraine'nin "My One And Only", Oren Moverman'ın "The Messenger", Mitchell Lichtenstein'in "Happy Tears", Francois Ozon'un "Ricky", Bertrand Tavernier'in "In The Elektric Mist", Rachid Bouchareb'in "London River", Lukas Moodysson'un "Mammoth", Annette Olesen'in "Lille Soldat", Andrej Wajda'nın "Tatarak", Adrian Biniez'in "Gigante", Asghar Farhadi'nin "Darbareye Elly", Chen Kaige'nin "Mei Lanfang", Claudia Llosa'nın "La Teta Asustada".


A.A  28.01.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.