The Walt Disney Company Türkiye'den yapılan açıkl..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘UÇAKLAR’ 23 AĞUSTOS’TA GÖSTERİME GİRECEK

Disney'in macera dolu üç boyutlu animasyon filmi "Uçaklar", 23 Ağustos'ta vizyona girecek.

The Walt Disney Company Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, "Arabalar" filmlerinin ardından "Uçaklar"ın rengarenk dünyası da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Filmde, şarkıcı Mustafa Sandal, şampiyon olma hayali kuran ama yükseklik korkusu olan "Dusty" isimli uçağı seslendirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen The Walt Disney Company Türkiye Müdürü Sinan Ceylan, gişe rekorları kıran "Arabalar" filmlerinden sonra "Uçaklar"ın rengarenk dünyasını çok yakında sinemaseverlerin beğenisine sunmaya hazırlandıklarını kaydetti.

Filmin ana karakteri Dusty'nin seslendirmesinde Mustafa Sandal ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Ceylan, "Bu işbirliğinin filmimizin başarısına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Mustafa Sandal da yıllardır bir animasyon filminde seslendirme yapma hayali kurduğunu belirterek, "Benim gibi macera peşinde koşmayı seven Dusty'i seslendirmek çok eğlenceli bir süreç oldu. İlk deneyimimde Disney gibi sektörün öncüsü bir şirketle çalıştığım için de ayrıca çok mutluyum. Filmin vizyon tarihini dört gözle bekliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Hava yarışçısı olarak mücadele etme hayalleri kuran kasaba uçağı Dusty'nin hikayesini konu alan film, 23 Ağustos'ta sinemaseverlerle buluşacak.


AA  23.07.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.