Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

7 YENİ FİLM VİZYONDA

Bu hafta Cassandra Clare'in romanından uyarlanan 'Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri' ve başrollerinde Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston ve Lili Taylor'ın yer aldığı 'Korku Seansı' da dahil 7 yeni film gösterime giriyor.

'ÖLÜMCÜL OYUNCAKLAR: KEMİKLER ŞEHRİ'

Cassandra Clare'in romanından uyarlanan "Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri" filmi sinemaseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini Hollandalı Harald Zwart'ın üstlendiği filmin oyuncuları arasında Lily Collins, Jamie Campbell Bower ve Jonathan Rhys Meyers gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Cassandra Clare, I. Marlene King ve Jessica Postigo'nun kaleme aldığı aksiyon ve macera türündeki filmde, "Clary" isimli karakterin bir gece kulübünde işlenen cinayete tanık olmasının ardından yaşanan olaylar konu ediliyor.

'ONE DIRECTION: THIS IS US'

Belgesel, müzikal ve biyografi türündeki "One Direction: This Is Us" filmini Morgan Spurlock yönetti.

3D formatında, yarı belgesel, yarı konser olarak hazırlanan filmde, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ve Louis Tomlinson'ın oluşturduğu "One Direction" grubu üyelerinin hikayeleri anlatılıyor.

Filmde, grup üyelerinin İngiltere'de düzenlenen "X-Factor" yarışmasına katılmalarının ardından Simon Cowell tarafından nasıl bir araya getirildikleri, aileleriyle olan ilişkileri, hayalleri ve süratle ulaştıkları şöhretin nasıl bir his olduğu gözler önüne seriliyor.

Dünya çapında bir müzik fenomenine dönüşen grubun bu yolda yaşadıklarına esaslı ve çok yönlü bir bakış açısı sunan filmde, grubun Londra'da O2 Arena'da verdiği konserin görüntüleri de yer alıyor.

'YEM'

Yönetmenliğini Russell Mulcahy ve Kimble Rendall'ın yaptığı aksiyon, gerilim ve korku türündeki "Yem" filminin oyuncuları arasında Xavier Samuel, Julian McMahon, Phoebe Tonkin, Sharni Vinson, Alice Parkinson gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunda filmin yönetmenleri Russell Mulcahy ve Kimble Rendall yanı sıra John Kim'in de imzası bulunan 3 boyutlu filmde, bir grup insanın tsunami sonrasında sular altında kalan bir markette mahsur kalmaları ve okyanus sularıyla gelen davetsiz misafirlerle olan mücadeleleri izlenebilecek.

'KORKU SEANSI'

Başrollerinde "Academi Ödülü" adayı Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston ve Lili Taylor'ın yer aldığı "Korku Seansı" filminin yönetmenliğini James Wan üstlendi.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştığı ürkütücü bir vakayı ele alıyor.

'DAİRE 1303'

Korku türündeki "Daire 1303" filminde, annesinin baskılarından bıkıp Detroit'in yüksek katlı binalarından birinde 1303 No'lu daireye taşınan Janet Slate'in hiç ummadığı biçimde evin geçmişiyle yüzleşmesi konu ediliyor.

Yönetmen koltuğunda Michele Taverna'nın oturduğu filmin başrollerini Mischa Barton, Rebecca De Mornay ve Julianne Michelle paylaşıyor.

Senaryosu Jim Steele ve Michele Taverna tarafından kaleme alınan yapım, korku filmi severleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor.

'KAPALI DEVRE'

Gerilim türünde izleyiciyle buluşacak "Kapalı Devre" filminin yönetmenliğini John Crowley üstlendi.

Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent, Ciaran Hinds, Barbora Bobulova gibi isimlerin rol aldığı filmin senaryosu ise Steven Knight tarafından kaleme alındı.

ABD-İngiltere ortak yapımı filmin konusu özetle şöyle:
"Bir sabah Londra'da meydana gelen patlama sonrasında sadece bir terörist sağ kalmayı başarır. Terörist Farroukh Erdogan patlamanın hemen ardından yakalanır ve hapse atılır. Kendisine en ağır cezanın verilebilmesi için araştırmalar ve hazırlıklar başlamıştır. Teröristi yargılamak için, hükümetin elinde gizli bir kanıt vardır. Ancak bundan ne Farroukh Erdogan ne de avukatları haberdardır."

'CİNAYET TEZİ'

"Cinayet Tezi" filminde, bir hukuk fakültesinde profesörlük yapan eski bir ceza avukatı olan Roberto Bermudez'in fakültenin önünde işlenen cinayetin ardından yaşadıkları konu ediliyor.

Gerilim türündeki filmin yönetmenliğini Hernan Goldfrid'in yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Alberto Ammann, Ricardo Darín, Calu Rivero, Arturo Puig, Fabian Arenillas da yer alıyor.

Arjantin-İspanya ortak yapımı filmin senaryosunu Patricio Vega kaleme aldı.


ntvmsnbc  31.08.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.