Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

WARHOL VE MUNCH ANKARA’DA

Ankara CerModern, Edward Munch'un doğumunun 150'nci yılını Munch ve Warhol'u biraraya getiren özel bir sergiyle kutluyor.

Ankara CerModern Galerisi 20'nci yüzyılın iki büyük ismini, Edward Munch ve Andy Warhol'u ağırlamaya hazırlanıyor. Norveç Büyükelçiliği'yle ortaklaşa düzenlenen sergi, bu iki ismin baskıları üzerinden birbirleriyle benzerliklerini ortaya çıkartmayı amaçlıyor. Serginin küratörleri Patricia G. Berman ve Pari Stave. 30 eserin yer aldığı sergide Munch'un yüzyıl başında ürettiği taş baskılar 'Çığlık', 'Broş', ' Madonna ' 'İskelet Kollu Eva Mudocci' adındaki dört motifin yakından incelenmesi ve 1984'te Warhol'un ünlü 'Fabrika'sında yaratılan serilerinin yeniden formülasyonu sunuluyor. Munch'un doğumunun 150'nci yılı anısına gerçekleştirilen sergi 6 Kasım - 3 Ocak arasında görülebilir.


AA  17.10.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.