Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘KURBANIN KALÇA EGZERSİZLERİ’ RAFLARDA…

“Destanlar, masallar ve resmi tarihler topallayarak kaçıp gittiler. Bugünlerde elimizde bir şey kaldı: Nasıl göründüğümüz. Satın aldıkça biz de bir ürüne dönüştük: Daha parlak, daha pürüzsüz ve daha taze... Görüntüleri satın aldıkça görüntüye. Oyunda, Sabit ve Nurten de dönüşüyor: Elektrik süpürgesine, kovaya veya başka bir şeye... Ve soruyorlar: Bir kadının raf ömrü kaç yıldır?”

Oyun yazarı Ali Mustafa Kemal Tut’un son oyunu Kurbanın Kalça Egzersizleri, Mitos Boyut Yayınevi tarafından basıldı. Kasım ayı içerisinde basılan kitabın arka kapak yazar fotoğrafı Burkay Özçelik’e ait…

Yazar, dünyamıza, yaşamlarımıza ve olaylara, düşsel ile gerçeği karşıt kılarak mizahi ve eleştirel bakarken, absürd anlatımıyla okuyuculara, seyircilere ve elbette yönetmenlere yeni ilginç ufuklar açıyor.

Yazarın Çukur ve Cehenneme Git isimli oyunları Nisan 2013’te Makedonya’nın önemli yayınevlerinden Ikona tarafından Makedoncaya çevirilmiş ve basılmıştı.

Eser: Kurbanın Kalça Egzersizleri
Yazar: Ali Mustafa Kemal Tut
Yayınevi: Mitos Boyut
Yayın Tarihi: Kasım 2013
ISBN: 6055127329

Arka Kapak Yazar Fotoğrafı : Burkay Özçelik


SH  15.11.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.