Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

3 YENİ FİLM VİZYONDA

Oyun Atölyesi'nde 5 yıldır kapalı gişe oynayan 'Testosteron' İlksen Başarır yönetiminde beyazperdede. Filmde; Mert Fırat, Onur Ünsal, Emre Karayel başrollerde. Haftanın diğer filmleri Türkiye yapımı ilk animasyon çocuk filmi 'Ayas' ve Açlık Oyunları serisinin ikinci halkası 'Ateşi Yakalamak'.

Bu hafta 3 yeni film gösterime giriyor.

'ERKEK TARAFI: TESTOSTERON'
Oyun Atölyesi'nde 5 yıldır kapalı gişe oynayan Testosteron adlı tiyatro oyunu İlksen Başarır'ın yönetmenliğinde beyazperdeye uyarlandı. Kötü biten bir nikah töreninin ardından düğünün erkek tarafından 7 erkeğin bütün bir geceyi beraber geçirdiği film erkeklik hallerine dahil çeşitli durumları ve hesaplaşmaları konu ediniyor. Komedi türündeki filmde başrolleri Mert Fırat, Onur Ünsal, Emre Karayel, Metin Coşkun, Timur Acar, Ercan Cihan ve Tuna Kırlı'nın paylaştığı Erkek Tarafı: Testosteron özellikle oyuncuların başarılı performanslarıyla öne çıkan bir film.

'AÇLIK OYUNLARI 2: ATEŞİ YAKALAMAK'
Açlık Oyunları serisinin ikinci halkası 'Ateşi Yakalamak' haftanın yüksek gişe iddiasında olan filmi. Suzanne Collins'in aynı adlı roman serisinden uyarlanan filmde Katniss Everdeen bu kez 'Quarter Quell' için yarışıyor. 'Açlık Oyunları'nda zafere ulaşan Katniss ve partneri Peeta bölgeler arası yapılacak zafer turunu beklemeye başlarlar. Ancak President Snow, sadece 25 yılda bir yapılan ve eski Açlık Oyunları kazananlarının yer aldığı 'Quarter Quell' adlı yarışı bu sene gerçekleştireceklerini duyurur. Bu yarışmada da 12. Bölgeyi Katniss'in temsil etmesine karar verilecek, Peeta ise hayatını bir kez daha riske atarak ona yardım etmeye karar verecektir. Jennifer Lawrence'un Katniss rolünü canlandırdığı filmde, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Donald Sutherland, Woody Harrelson ve Elizabeth Banks başlıca rollarde.

'AYAS'
Türkiye yapımı ilk animasyon çocuk filmi olma özelliğine sahip olan 'Ayas' bu hafta küçük izleyicileri salonlara toplamayı hedefliyor. Altı yaşındaki Ayas'ın başından geçen maceraları konu alan filmde, Ayas'ın akrabalarıyla dolu apartmanına ve İstanbul sokaklarında yaşadığı eğlenceli maceralara konuk oluyoruz. Film, seyirciyi Ayas'ın en sevdiği arkadaşları olan kuzenleri Mustafa ve Özgür'ün yanı sıra annesi ve babası başta olmak üzere tüm ailesiyle tanıştırıyor ve geleneksel sokak kültürü ve oyunlarına davet ediyor.


SH  23.11.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.