Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

AEROSMITH İSTANBUL’A GELİYOR

Rock'n Roll'un efsane grubu Aerosmith, Dünya Turnesi kapsamında 14 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul İTÜ Stadyumu'nda konser verecek.

Rock’n Roll’un efsane grubu Aerosmith'in konserinin biletleri 19 Aralık Perşembe günü satışa sunulacak. Türkiye’de ilk kez konser verecek grup unutulmaz şarkılarının yanı sıra 11 yıl aradan sonra tamamen yeni şarkılardan oluşan ilk stüdyo albümü 'Music From Another Dimension'dan da şarkılar seslendirecek.

Rolling Stone dergisinin 'tüm zamanların en büyük 100 sanatçısı' listesinde yer alan Aerosmith, 66,5 milyonu ABD sınırları içinde olmak üzere, sattığı 150 milyon albüm ile 'gelmiş geçmiş en fazla albüm satan Amerikalı rock grubu' olarak tarihe geçti. 2001 yılında 'Rock and Roll Hall of Fame' tarafından onurlandırılan grup, başta dört Grammy ödülü olmak üzere birçok ödülün de sahibi.


SH  16.12.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.