Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SALON’DA GENÇLİK FİLMLERİ VE TİYATRO

Sinemaseverlere farklı ve alternatif bir sinema içeriği sunmak üzere faaliyet gösteren sosyal sinema platformu Fil’m Hafızası, yeni Tematik Gece etkinliklerini Salon’da düzenleyecek.

Genç yönetmenler İlkyaz Kocatepe ve Aksel Bonfil’in evsahipliği yapacağı Fil’m Hafızası: Teenage Blues etkinliği 31 Ocak Cuma akşamı 21.30’da Salon’da gerçekleşecek.

Bağımsız yapıtlara hayat vermeyi amaçlayan Fil'm Hafızası’nın Salon’da düzenleyeceği renkli gecenin teması gençlik filmleri olacak. Fil’m Hafızası: Teenage Blues’ta, Jean Julien Collette’tin Electric Indigo, Martin Krejci’nin Little Secret, Pete Fitz’tin The Ladder ve Deyan Bararev’in Botev Is An Idiot filmleri gösterilecek. Maglata da film müzikleriyle dolu repertuarıyla sinemaseverlere canlı müzik keyfi yaşatacak.

Oyun Salonu: Evim! Güzel Evim! Şubat ayında Salon’da!

Tiyatroseverler tarafından ilgiyle takip edilen Oyun Salonu’na Şubat ayında yepyeni bir ekip konuk olacak. buluTiyatro’nun taze oyunu Evim! Güzel Evim! Şubat boyunca her pazartesi saat 20.30’da Salon sahnesinde izlenebilecek.

Evim! Güzel Evim! kendimize farklı bir gözle bakmaya davet ediyor. Oyun, ‘aile’ kavramına odaklanıyor. “Aile” derken kimi kastediyoruz, aileye kimin gözünden bakıyoruz? “Aile içinde yaşananlar özel midir?”, “Öyleyse, kimin özelidir?”, “Kol kırıldığında içinde ne kalır?”, “Bizim ailemiz “öteki aileler”den farklı mıdır?” sorularını irdeliyor. Evim! Güzel Evim! oyunun kadrosunda Füsun Demirel, Burcu Çelik, Özge Ertem ve Fatih Özkan yer alıyor.


SH  29.01.2014

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.