Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EYVAH EYVAH 3 EKİBİ EGE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI!

EKİP HAFTASONU ÇANAKKALE VE İZMİR’DE SEYİRCİSİYLE BULUŞTU!

Eyyvah Eyvah serisinin sonuncusu ‘Eyyvah Eyvah 3’ oyuncuları 29 Ocak Çarşamba akşamı İstanbul’da gerçekleşen galasının ardından Çanakkale ve İzmir galaları için yola çıktı. Başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak’ın paylaştığı BKM yapımı film gittiği her yerde alkışlar ve tebriklerle karşılandı. Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıbaşı, Cengiz Bozkurt ve Salih Kalyon’un eşlik ettiği dev kadro Ege Turunu 2 Şubat’ta sonlandırdı.

Oyuncuların ilk durağı 1 Şubat Cumartesi Çanakkale oldu. Basının ve izleyicinin büyük ilgisi ile karşılanan ekip gösterim öncesi kalabalık bir basın grubunun sorularını cevapladı. Filmi Çanakkaleliler’le izleyen oyunculara çıkışta da Çanakkale’yi beyazperdeye taşıyan seri için teşekkür plaketleri verildi. Gecenin sonunda yüzlerce kişi oyuncularla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ekibin ikinci durağı İzmir oldu. ‘Eyyvah Eyvah 3’ oyuncularını görebilmek için binlerce sinemasever saatler öncesinden İzmir Optimum Outlet’e akın etti. Dev Ajans organizasyonu ile gerçekleşen İzmir galasında filmin oyuncularının alana girmesiyle alkışlar, tezahuratlar alanı çınlattı. Oyuncular gösterim öncesinde alışveriş merkezinin orta alanında kurulan özel platformda basın ve izleyiciyi selamladı. Tüm katları dolduran seyircilere teşekkür eden ekip ‘Burada olmaktan çok mutluyuz. İzmir bizim için hep çok farklı olmuştur. Hepinize buralara kadar geldiğiniz için teşekkür ederiz. Harikasınız İzmir.’ diyerek filmi izleyecekleri salona geçti.

Hüseyin Badem, Firuzan ve Müjgan’ın yeni hikayesini kahkahalar eşliğinde oyuncularla izleyen İzmirliler çıkışta da ekibi alkış yağmuru ile uğurladı. ‘Eyvah Eyvah 3’ ekibi 5 Şubat’ta Köln, 6 Şubat’ta da Amsterdam’da izleyicisi ile buluşacak.


SH  3.02.2014

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.