Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

NEŞELİ MÜZE’DE BU AY…

Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi Haziran ayında yine birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 2 farklı sergi, söyleşi, tek kişilik gösteri, komedi filmleri ve karikatür atölyeleri ile dopdolu!

Manisalı çizerlerin sergisi “45’lik”, alt salonda izleyicilerin beğenisine sunulacak. 21 çizerin eserlerinden oluşan sergi, Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilciliği tarafından hazırlandı. 11 Haziran Çarşamba günü, saat 17. 30’da açılacak sergiye, dernek temsilcisi İbrahim Atabey ve Manisalı çizerler katılacak.

“Genç Yetenekler” sergisi müzenin üst salonunda açılıyor. Müzenin karikatür atölyesini yürüten Eray Özbek ve Mustafa Yıldız’ın gençlerle yaptıkları çalışmalar sergileyecek. 44 genç çizerin yer aldığı yılsonu sergisi 11 Haziran 2014, saat: 17.30’da açılacak.

Her ay devam edilen söyleşilerin bu ay ki konuğu Holistik Terapist Deniz Keller. 7’den 70’e “ Kahkaha Terapisi ile İçinizdeki Neşeyi Keşfedin” başlıklı söyleşi, 4 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 18.00’de yapılacak. Farklı ve ilginç söyleşi her kese açık olacak.

Gazeteci- yazar Hakan Dilek’in tek kişilik gösterisinde ilginç anılar, anekdotların yanında video gösterisi ve fotoğraflı bir anlatım sunuyor. “Bi de ben anlatiim…” başlıklı gösteri 19 Haziran 2014, saat 18.00’de yapılacak.


SH  2.06.2014

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.