Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

NEBAHAT KARYAĞDI’NIN YENİ SERGİSİ ‘BU SOKAKTA TERÖR VAR’

Neve Şalom Sinagogu ve Şeli Art Project işbirliğiyle düzenlenen Nebahat Karyağdı’nın ‘’BU SOKAKTA TERÖR VAR’’ adını taşıyan sergisi Neve Şalom Sinagogu Kültür Merkezi’nde 20 Ekim 2014’ten itibaren izlenebilir.

Şeli Art Project ’BU SOKAKTA TERÖR VAR‘ başlıklı sergisini Neve Şalom Sinagogu Kültür Merkezi’nde kurgulayarak sanatı günlük hayatımıza dahil etmekle birlikte aynızamanda, kent hayatına alternatif çözümler öneriyor.

Açılan sergiler ‘Her Yerde Sanat’ sloganıyla kent hayatınız enginleştirmeye devam ediyor. Sizlerin de bu etkileşime tanıklık edecek olması heyecanımızı daha da arttırmakta ve ziyaretcilerin de bu mekanda bize eşlik etmesi beklenmektedir.

Nebahat Karyağdı yeni sergisi “BU SOKAKTA TERÖR VAR!” ile, ülkemizi ve dünyayı tehdit etmiş, terör olaylarını tekrar hatırlatıyor. 2003- 2004 yıllarında birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği,”Global Terör” eylemlerine, vurgu yapan sanatçı. 2003-2004 yılları arasında yaptığı Digital resim ve tual resmi çalışmalarını ilk kez bir arada, sanat severlerin ilgisine sunuyor. Toplumsal belleğin yitimine vurgu yapan sanatçı, birlikte yaşamın önemine, kardeşliğe, ortak tarih ve kültür olgusuna gönderme yapıyor.

Alternatif bir önerimsiz kentsel kaosa da dikkat çeken sanatçı, doğaya saygı, insanın özüne ait gereksinim, yabancılaşma, dünya ana’ya bağlılık gibi değerleri hatırlatmak amacı ile “Şaman Ağacı” resimlerini de sergide izleyici ile buluşturuyor.

Sergi 20 Ekim-15 Kasım 2014 tarihleri arasında gezilebilir.


SH  22.10.2014

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.