Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

TEMA İÇİN HER RESİM BİR ‘NEFES’

TEMA Vakfı yararına düzenlenen Nazan Pamuk’un ‘Nefes’ adlı resim sergisi, 19-24 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde, Fulya Sanat Merkezi’nde resimseverlerle buluşacak. Yurt içinde ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergiye katılan Pamuk, sosyal sorumluluğun önemini sanatıyla vurguluyor. Fantastik ve sürrealist tarzıyla öne çıkan eserlerinde ağırlıklı olarak figür üzerinde çalışan Pamuk, zaman zaman kendisini etkileyen toplumsal olayları ve etkisinde kaldığı görüntüleri kendi kadrajında hayal edip tuvale döküyor.

Midilli Adası ve doğa...
Yunanlı fotoğrafçı ve seyahat yazarı Tzeli Hadjidimitriou’nun Midilli Adası fotoğraf sergisi İstiklal Caddesi’nde bulunan Sismanoglio Megarodo’da 22 Mayıs’ta açılacak. Yunanistan’ın en doğu noktasında bulunan Midilli, Hadjidimitriou’nun fotoğraflarında farklı doğasıyla karşımıza çıkıyor. Sergi 7 Haziran’a kadar görülebilir. (0 212 244 93 35)

Usta ressamlar Bodrum’da buluşuyor
Nurol Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek olan “Avrupalı Naif Ustalar II” resim sergisi, Bodrum’da sanatseverlerle buluşuyor. Naif sanatın ülkemizdeki temsilcilerinden, Hüseyin Yüce ve Sema Çulam’ın yanı sıra, sergide; Yunanistan’dan Rouli Boua, Almanya’dan Olaf Ulbricht, Finlandiya’dan Aimo Katajainen, İtalya’dan Alessandra Puicci ve Guido Vedovato’nun yapıtları da yer alıyor. Sergi 6 Haziran’a dek devam edecek.


SH  18.05.2015

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.