Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

NURİ İYEM RESİM ÖDÜLÜ RESSAM ACAR’A VERİLDİ

Nuri İyem Resim Ödülü'ne Ressam Şule Acar layık görüldü.

Evin Sanat Galerisi'nden yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş'taki galeride gerçekleştirilen törende Prof. Dr. Rahmi Aksungur tarafından özel hazırlanan heykel ile 10 bin liralık Nuri İyem Resim Ödülü, Doğan Hızlan tarafından Acar'a takdim edildi.

Törende konuşan Hızlan, sanatın her dalındaki birçok sanatçının, çalışmalarını belli yaşta ve belli durumda topluma duyuramadığını dile getirerek, "Her zaman söylerim, ödüller kimin adına veriliyorsa saygın bir ad ise herkes katılır. O ödülü kazanmak da ressamın biyografisinde çok önemli bir referanstır. Bir ressamın biyografisinde Nuri İyem Resim Ödülü'nü alması altı çizilecek bir nottur" dedi.

Ödül töreninin ardından, Acar'a ait eserin tablosu ile seçici kurul tarafından belirlenen 25 eserin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

Şule Acar'ın yanı sıra, Zeliha Akça, Ahu Akgün, Aşkın Akman, Mutlu Aksu, Ahmet Albayrak, Seda Aytar, Sidar Baki, Beşir Bayar, Burak Çolak, Bağdagül Demirtürk, Ömer Eken, Öykü Ersoy, Cansu Kahraman, Selin Kurt, Badem Kübra Oklap, Hamdi Öksüz, Serap Beyhan Özergin, Refik Doğuhan Özgün, Riveyda Şekerli, Dilek Şenyürek, İrem Tambova, Baybora Temel, Tünay Tunç, Ayşen Tussız, Hatice Seher Ünal'ın eserlerinin görülebileceği sergi, 16 Haziran'da sona erecek.


AA  3.06.2015

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.