Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ERCAN AKYOL KARİKATÜR SERGİSİ AVANOS’TA AÇILIYOR

Karikatür sanatımızın ustalarından Ercan Akyol‘un karikatürlerinden oluşan sergisi 11 Eylül‘de Kapadokya’daki C+ Karikatürlü Ev‘de saat 18:00‘de açılıyor.

C+ Karikatürlü Ev Kapadokyalı sanatseverlerin ve her yaştan karikatüre ilgi duyanların bölgedeki sanat galerisi olarak hizmet veriyor. Karikatür sanatımızın ustalarını Avanos‘ta Kapadokyalılarla buluşturuyor. Bölgeyi ziyaret eden turistlere de dünyada üst seviyede ve saygın bir konumda bulunan karikatür sanatımızı yakından tanıma olanağı sunuyor. Karikatür çizmeye gönüllü yetenekli çocuklarımızın çizimlerini geliştirmek, onlara fırsatlar yaratmak için de çaba gösteriyor. Ercan Akyol sergisinin açılışında bulunmak üzere Avanos’a gelecek.

Ercan Akyol 1953 yılında Üsküp’te doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünü bitirdi. İlk karikatürü 17 yaşındayken yayımlandı. O günden bu yana çeşitli dergi ve gazetelerde sosyal ve siyasal içerikli karikatürler çiziyor. Birçok ulusal ve uluslararası ödüle sahip. 2006 yılında bir karikatürüyle Türkiye’nin en saygın ödüllerinden Sedat Simavi Gazetecilik Ödülü‘ne değer bulunarak bir ilke imza attı. Halen Milliyet gazetesinin Açık Pencere köşesinde “Çiziyorum” başlığı altında haftanın altı günü güncel siyasi olayları çizgileri ile yorumluyor. Karikatürlerinden seçmelerle hazırladığı altı kitabı var.


SH  9.09.2015

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.