Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

HOZIER İSTANBUL’A GELİYOR

Indie rock müziğinin başarılı temsilcisi Hozier İstanbul'da konser vermeye hazırlanıyor.

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hozier, 3 Mart’ta Volkswagen Arena’da İstanbullu seyircilerle buluşacak.

Dinleyicileri yeni bir müzik anlayışıyla tanıştıran Off the Hook serisinin ikinci konseri Hozier ile 3 Mart’ta Volkswagen Arena’da gerçekleşiyor. Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hozier’ın konseri öncesinde ise, alternatif müziğin yükselen isimlerinden Rhodes sahne alacak.

HOZİER KİMDİR?

Müzikle ilgili bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Hozier, Trinity College, Dublin’de müzik üzerine lisan eğitimi görmeye başladı fakat henüz birinci yılı dolmadan Universal Music için demolar kaydetmek üzere okulu bıraktı. Nitekim üniversitede iken okul orkestrasının bir parçası olarak kendisini geliştirmiş idi. 2009 ve 2012 yılları arasında Anúna isimli müzikal grupta bir üye olarak yer aldı; grubun 2012 yılında yayınladığı Illumination isimli üründe “La Chanson de Mardi Gras” isimli eseri solo olarak seslendirdi. Hozier, söz konusu grubun Hollanda ve Norveç’i kapsayan uluslararası turlarında da yer aldı.

Hozier, ‘Take Me To Church’ video klibiyle özellikle Rusya’daki LGBT bireylere karşı gösterilen baskı, nefret ve adaletsiz uygulamalara dikkat çekmişti.


SH  25.01.2016

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.