Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

3.İSTANBUL SERAMİK SANAT GÜNLERİ BAŞLIYOR

İBB Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünün bu yıl üçüncüsünü düzenlediği İstanbul Seramik Sanat Günleri, 16 Mayıs’ta başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı 3. İstanbul Seramik Sanat Günleri, 16 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Seramik sanatını toplumumuza tanıtmaya, toprağımızla harmanlanıp çıkan tasarım ürünlerinin güzelliğini sergilemeye ve bu toprağı yoğurup şekillendiren değerli sanatçıları halkla buluşturmaya devam eden İstanbul Seramik Sanat Günleri programının açılışı, 16 Mayıs Pazartesi günü İBB Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'nde (Maksem) 17.30'da olacak.

Geçtiğimiz yıllarda yoğun bir ilgi ile takip edilen ve küratörlüğünü Duygu Bağlan'ın üstlendiği İstanbul Seramik Sanat Günleri, bu kez İBB Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi (Maksem), CRR fuaye alanı ve Atatürk Kitaplığı Galerisi olmak üzere üç ayrı mekanda, üç ayrı kategoride gerçekleşecek. Türk seramik sanatının bütün kuşaklarından en önemli sanatçıların çalışmalarının yer aldığı karma sergi, Maksem'de sergilenecek. Her yıl farklı bir üniversitenin eserlerine de yer veren İstanbul Seramik Sanat Günleri'nde bu yıl Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğretim elemanlarının çalışmaları gösterilecek. Atatürk Kitaplığı Galerisi'nde ise seramik ile amatörce uğraşanların yaptığı eserlerden oluşan sergi gezilebilecek.


SH  9.05.2016

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.