Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

NEBAHAT KARYAĞDI ''YENİ BİR…'' 26 MAYIS - 12 HAZIRAN

5. Ödülünü alarak Uluslararası Selanik Contemporary Sanat Festivali ve Sempozyumu “MADE BY ARTIST 2016″da yılın genç ressamı seçilen Yazarımız Nebahat Karyağdı ‘nın ”Yeni Bir” isimli sergisi 26 Mayıs’ta Galeri Eksen‪ Balat‬ ‘ta açılıyor.

Günümüzde savaşlar, göçler, ötekileştirme, cinsel kimliklere açılan savaşlar, küresel ısınma, ekonomik kriz gibi pek çok sorunla evrendeki mesaisine devam eden dünya için büyük bir kaostan söz edebiliriz.

Peki, tüm bu kaosun ortasındaki insanlık için “yeni bir…” umuttan da bahsedebilir miyiz diye düşünen sanatçı Nebahat Karyağdı, “Yeni Bir…” isimli sergisinde zıtlıkların birlikteliğine övgü taşıyan imgeleriyle, iyi, kötü, mutluluk, kaos, özgürlük, umut, başlangıç ve aşk gibi değerlere övgü ile yaklaşılırken yabancılaşma, tutsaklık, baskı, ötekileştirme kavramlarını sorguluyor. Sergi , 26 Mayıs’ta Balat’ın tarihi dokusunda açılıyor.Son bir yıl içinde yaptığı yağlıboya ve akrilik çalışmalarında Karyağdı, popüler kültür ikonlarını bu değerler ışığında yargılıyor ve kendi imgelerini yeni bir dille ortaya koyuyor. Coşkulu renkler ve cesur fırça darbeleriyle tanınan sanatçı yeni resimleri ile dünyadaki tüm olumsuzluklara rağmen hayata umutla bakarken izleyicilerini kendisine ve sanatına eşlik etmeye davet ediyor. Sergi 12 Haziran’a kadar Galeri Eksen Balat’ta gezilebilir.

Açılış Kokteyli: 26 Mayıs, Perşembe 18.00-20.00

Galeri Eksen Balat Art & Artist House
Ayan Caddesi No:32 Balat / İstanbul
0212 327 3499
info@galerieksen.com
www.galerieksen.com


SH  24.05.2016

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.